F

Facilitati

RESTAURANT BELVEDERE

iunie 20, 2015

Facilitati

Hotel Belvedere Brasov pune la dipsozitia dumneavoastra camere dotate cu:

  • Acces cu cheie magnetica
  • Paturi mari cu saltele confortabile
  • Aer conditionat, minibar, seif, cablu tv, telefon cu acces international
  • Calculatoare conectate la internet de mare viteza
  • Bai cu jacuzzi si hidromasaj, uscator de par, papuci/halat
  • Parcare gratuita, ascensor
  • Servicii si asistenta turistica

RESTAURANT BELVEDERE

arta-culinara

Conceput pentru a va oferi o imagine panoramica asupra Brasovului, atat la pranz, la lumina intensa a zilei, cat si la cina, la luminile feerice ale orasului.

Decorul interior, contemporan, elegant, feeric va invita sa traiti momente unice.


 

 

PISCINA SI TERASA

Pentru cei cu adevarat pasionati de apa, dornici sa se bucure de placerea inotului, si nu numai, va invitam sa va relaxati la piscina hotelului nostru.

Fiind o piscina in aer liber, decorata intr-un stil exotic, intr-un cadru ce domina splendida priveliste a Brasovului, este la dispozitia dvs. odata ce razele soarelui incep sa va ispiteasca.


 

 

SALA DE CONFERINTE

Hotel Belvedere este locul perfect pentru a organiza un teambuilding, un training sau o conferinta specifica domeniului dumneavoastra de activitate.

Sala de conferinte se preteaza foarte bine pentru o intalnire a actionarilor, o lansare de produs sau chiar pentru o conferinta de presa a unui eveniment cultural sau de divertisment, totul intr-un cadru rafinat si discret.

Sala de conferinte Belvedere are o capacitate de 40 locuri, dar oferim si posibilitatea de suplimentare pana la 100 locuri. Dotari standard: instalatie de sonorizare profesionala cu microfoane wireless, ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, LCD, acces Internet.


 

DAYTRIPS

Daytrips

Va oferim o metoda deosebita si interactiva de petrecere a timpului dvs liber.
The Land of Dracula este un nou concept special creat pentru dvs. menit sa va faca sa va bucurati si mai mult de timpul petrecut in cadrul hotelului Belvedere.

Vizitati cel mai faimos muzeu din Romania, castelul Peles, pasiti pe urmele contelui Dracula spre Bran, Sighisoara, sau vizitati capitala cultural europeana Sibiu intr-o excursie de o zi. Rezervati-va un loc in “Autotrasura” The Land Of Dracula si lasati-va purtati de povesti pe taramurile ce ne inconjoara alaturi de un ghid pregatit sa va organizeze cele mai bune excursii.

Mai multe detalii pe www.TheLandOfDracula.com